لیپوماتیک , پروتز سینه , پیکر تراشیــــی
نكته ای كه دراین باره نباید از نظرتان دور بماند این است كه سویایی كه اكنون در بازار و بصورت بسته بندی ارائه میگردد در حقیقت تفاله سویاست كه پس از فعالیت روغن كشی در كارخانه های تهیه روغن نباتی از سویا به دست می آید . این ماده غذایی به باعث تلف کردن روغن خویش , هنگام پخت مقادیر متعددی روغن به خود جذب میكند كه با اعتنا بهوجود رادیكالهای آزاد و چربی های ترانس در روغن های موجود در بازار میتواند برای تندستی شما مضر باشد . همینطور فراموش نكنید كه یكی از جنبه های تاثیر گذار سویا مربوط به اسیدهای چرب اضطراری مو جود در ساختمانش است كه تقریبا بطور تمام و كمال حین عمل روغن كشی از در بین میرود . لذا در حالتی که می خواهید برای محافظت تندستی تان سویا مصرف فرمائید همت فرمائید از دانه های روغنی آن استفاده نمائید خیر از دانه های روغن كشی شده . ( ۱۳۸۱/۹/۲۵ )
آیا ماهی منبع خیر و خوبی برای چربی های امگا - ۳ است؟
انجمن قلب آمریكا یا سينه پروتز سفارش می کند كه در رژیم غذایی هفتگی دوبار از ماهی استفاده شود .
ماهی ها , بخصوص ماهی های آبهای سرد , ماهی های چربی دار ( با چربی مضاعف ) نظیر سالمون , ساردین , ماهی تن و ماهی قزل آلا بدن بشر را درمقابل بیماری های قلبی حفظ میکند .
اسیدهای چرب ضروری موجب جلوگیری از لخته شدن و چسبیدن پلاكتهای خونی ( بفرم پلاكهای بی نیاز از كلسترول ) به سطح داخلی عروق میگردند .
اكثر حملات قلبی به دلیل ساخت لخته های خونی در سرخرگها و سیاهرگها - و جلوگیری از جریان مطلوب خون در رگها - صورت می پذیرد .
اسیدهای چرب امگا - ۳ همینطور می توانند در كاهش التهاب در بیماریهایی مثل آرتریت روماتوئید نقش داشته باشند .
تن تمام ماهی های آبهای عمیق حاوی چربی های امگا - ۳ است . بدن میگو , خرچنگ دریایی و صدف خوراكی نیزبه اندازه ماهی آبهای آزاد حاوی اسیدهای چرب امگا - ۳ هست . ماهی های غیر پرورشی اسید چرب امگا - ۳ خود را بواسطه خوردن جلبكها و پلانكتونها و ماهی های دیگر بدست می آورند .
رژیم غذایی ماهی های پرورشی دربردارنده اسیدهای چرب امگا - ۳ نباشد پرورش این ماهی ها متوقف می گردد به همین بهانه پرورش دهندگان ماهی این ماده مغذی را به غذاهای ماهی میافزایند . از این رو میتوان ذکر کرد كه ماهی های پرورشی و دریایی از لحاظ میزان اسید های چرب امگا - ۳ تفاوتی با نیز ندارند . ( بجز گربه ماهی های پرورشی )
برای بدست آوردن چربی های امگا - ۳ بی تردید مجبور نیستید ماهی بخورید . شما میتواند این ماده مغذی را با خوردن مواد غذایی مانند غلات و حبوبات كامل نظیر دانه های سویا ( روغن گیری نشده ) و دانه ها و مغزها بدست آورید . دانه های بذر كتان بی نیاز ترین منبع غذایی این ماده های مغذی میباشند .
جیوه حاصل از آلودگی هوا , بواسطه باران وارد رودخانه ها و اقیانوس ها شده و به وسیله باكتریها به متیل جیوه تبدیل میشود و ماهی ها بواسطه تناول کردن جلبكها و پلانكتونها این ماده غذایی را اخذ می کنند . تقریبا بدن تمام ماهی ها دربردارنده متیل جیوه یا این که Methyl Mercury میباشد كه این ماده شیمیایی میتواند سبب به پیدایش آسیب های عصبی بخصوص در كودكان گردد . ماهی های بزرگتر حاوی مقادیر بیشتری از این ماده شیمیایی هستند .
The Food and Drug Administration یا سازمان دارو و طعام سفارش میکند كه مادرها آبستن و زنانی كه ممکن است حامله میباشند و كودكان از غذاهای دربردارنده سگ دریایی , شمشیر ماهی و سفره ماهی استفاده ننمایند . استفاده از سایر ماهی ها و نرم تنان به اندازه ذكر شده در اولِ این مبحث پیشنهاد میشود .
آب پرتقال موجب افزایش تراز HDL خون می شود
تحقیقاتElzbieta Kurowska از دانش گاه Ontario غربی در لندن نشان میدهد كه نوشیدن سه استکان آب پرتقال در طول روز موجب ارتقا ۲۱ درصدی تراز HDL خون می شود . كلسترول خوب یا این که HDL قادر است در جلوگیری از پیدایش هجوم ها قلبی مفید باشد . پژوهش ها Song - Hae Bok در انستیتو تحقیقات بیوتكنولوژی كره نشان میدهد كه نارنگی موجب كاهش تراز كلسترول خون میشود . ولی این بهاین معنا نیست كه هر كسی میتواند روزانه سه جام آب پرتقال بخورد چون آب پرتقال های موجود در بازار حاوی مقادیر مضاعف شكر هستند كه میتواند برای تندستی اشخاصی كه مستعد ابتلا به دیابت هستند مضر باشد .
مصرف پرتقال و نارنگی علاوه بر اینكه به عبارتی میزان آب میوه را دردست ما قرار می دهد موجب می گردد كه تن ما مقادیر متعددی فیبر هم اخذ دارد
آب مركبات حاوی فلاوونوئید هایی به اسم Hesperetin و Naringenin هست كه این مواد از ساخته شدن كلسترول در كبد پرهیز به کار میآورند . اما مقدار این مواد در
[ بازدید : 86 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]